Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (12 votes cast)

Verloren dochters

Het zal je dochter maar zijn. Op vijftienjarige leeftijd ontspoort de 15 jarige Angelique door toedoen van meedogenloze loverboys die hun aantrekkingskracht doelbewust misbruiken. Moeder Anita de Wit is machteloos en weet niet hoe zij haar dochter uit de valkuil van de loverboys moet halen waar drugs haar dochter in een vacuüm houden. Regisseur Roy Dames volgde Anita en Angelique op de voet voor een periode van twee jaar. Deze documentaire vertelt hun hartverscheurende verhaal.

Sommige meisjes gered
Anita besloot zich 10 jaar geleden in te zetten om slachtoffers van loverboys te helpen en een kans te geven op een gelukkig leven. Door haar inzet zijn enkele meisjes uit de duivelse klauwen van de jongens gered. Het wrange in dit hele verhaal is dat zij haar eigen dochter nooit heeft kunnen redden. Nog altijd is haar Angelique verslaafd aan drugs en valt zij keer op keer weer in handen van verschillende loverboys.

Deze documentaire van 3DOC werd oorspronkelijk uitgezonden op 18-02-2016. Meer Documentaires van 3DOC kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 23 september 2016