Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (9 votes cast)

3Lab Thunder

De twee autistische jongens Phil en Pascal zijn helemaal fan van rollercoasters en hebben een grote droom. In het Zweedse pretpark Kolmarden wordt een nieuwe achtbaan gebouwd en zij willen bij de opening van de achtbaan aanwezig zijn. De achtbaan Wildfire is de sensatie van houten achtbanen in 2016. De documentaire volgt de twee jongens tijdens het maken van hun roadtrip door Zweden. De vriendschap van beide jongens wordt flink op de proef gesteld tijdens deze reis. Ze worden steeds meer geconfronteerd met hun persoonlijke verschillen. De spanning in de vriendschap loopt op als de opening van de achtbaan met enkele dagen wordt uitgesteld vanwege een technische storing. Lukt het de jongens om hun doel te bereiken, zonder dat dit afbreuk zal doen aan hun vriendschap?

Deze documentaire van 3lab werd oorspronkelijk uitgezonden op 28-11-2016. Meer Documentaires van 3lab kunt u hier vinden.. [tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 01 december 2016
 • KDM

  Niet te arty willen zijn in je docu met hippe muziek, slowmo beelden (maaskantje meets bro’f before ho’s) shots! Jammer er had veel meer uitgehaald kunnen worden.

  • Matthijs

   Shut up, cunt

   • KDM

    Jij bent de slimste thuis zeker… objectiviteit ligt zeker nog in je nachtkastje..