Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)

Queen: Days of Our Lives

Queen bestaat dit jaar 40 jaar. Speciaal daarom is er weer een nieuwe BBC documentaire verschenen over deze legendarische band, en wat voor één. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren allen de revue.

De documentaire bestaat uit twee delen van elk een uur en het is de makers gelukt om een flink bak aan materiaal te vinden dat nog nooit eerder in een documentaire te zien was. Zo is er het allereerste televisieoptreden van de band te zien. Notabene beelden waarvan iedereen dacht dat ze verdwenenen waren. Daarnaast interviews met Freddie Mercury die ook nooit eerder werden uitgezonden. Mercury stond namelijk bekend om zijn aversie tegen het geven van interviews. De documentaire geeft daarnaast een inkijk in elk Queen-album. Vanaf het debuut Queen tot de allerlaatste cd met Mercury Made in Heaven.(Bron: Muziek.nl)


Sorry, deze video is niet (meer) beschikbaar

U kunt deze documentaire ook kopen op Dvd/Blu-ray
[pureHTML]

[/pureHTML]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 13 juli 2011
 • Anoniem

  Shit, dat juist deze niet meer verkrijgbaar is! 🙁

 • Remco

  Queen – ‘Days of our Lives’ documentary – Dutch s…: http://youtu.be/y2NOyPI8_m8

  Werkende link

 • Daniel Claeys

  weer zo een idioot die zijn documentaire op youtube zet dat vraagt steeds voor problemen leer om de videos on line te zetten en niet steeds die youtube. internet bestaat uit meer dan enkel youtube