Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (8 votes cast)

Paul McCartney is echt dood — De laatste erfenis van George Harrison?

Paul is dead (Paul is dood, ook wel PID) is een gerucht over Paul McCartney’s vermeende overlijden in 1966 dat al sinds 1969 in de muziekwereld rondgaat. Het gerucht behelst dat Paul McCartney in de vroege ochtend van woensdag 9 november 1966 met zijn auto zou zijn verongelukt nadat hij in een neerslachtige bui de opnamestudio van EMI had verlaten. Het gerucht gaat dat MI5 The Beatles dwong om de dood van McCartney te verbloemen om zo massale zelfmoorden van Beatles fans te voorkomen. Maar de overgebleven Beatles probeerden om fans in te lichten met aanwijzingen op hun albumhoezen en in hun liedjes.

Tot nu werd het ‘Paul is Dood’ mysterie, dat in 1969 de wereld in zijn greep hield, beschouwd als een verzonnen verhaal. Maar deze documentaire onthult een geheime Beatles geschiedenis, met McCartney’s fatale ongeluk, de verdoezeling, tientallen onbekende aanwijzingen en een gevaarlijk kat-en-muis-spel met ‘Maxwell’, de MI5 medewerker, toen John Lennon zeer roekeloos met het geheim omging. Harrison zegt tevens dat Lennon in 1980 werd vermoord nadat hij had gedreigd om ‘Paul McCartney’ te onthullen als een bedrieger!


[tab:Docu]
[tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 13 augustus 2015
  • Gert-jan Wassink

    docu werpt wel nieuw ligt op materie echter is ook shaky al een cover up op rubber soul? ik bedoel car accident zou in nov 1966 zijn geweest!