Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Een normaal beroep

Leven in de prostitutie, een normaal beroep? Het eerste deel uit een vierdelige serie. Er wordt vooral veel over gesproken en beleid gemaakt binnen de politiek. Maar weten politici werkelijk wat er speelt en wat het daadwerkelijk inhoudt? Journaliste Jojanneke van den Berge neemt je mee in de wereld van de zeden. Ze laat je het echte leven zien achter de verhalen en de beeldvorming die mensen hebben. Het eeuwenoude beroep dat door zovelen wordt vergruisd, bestaat nog steeds.

Prostitutie gezien door vele ogen

Om erachter te komen of prostitutie beschouwd mag worden als iets normaals duikt de journaliste twee jaar lang in deze wereld. Ze laat de prostituees zelf aan het woord, maar spreekt ook met de mensen die vaak in aanraking komen met hen. Loverboys, lovergirls, seksexploitanten, webcamgirls, politie en justitie, rechters en de marechaussee. Zij vertellen allen hun ervaringen met de seksindustrie. Wat is het verhaal achter deze vrouwen die dagelijks tientallen klanten ontvangen?

Deze documentaire van EO werd oorspronkelijk uitgezonden op 23-06-2016. Meer Documentaires van EO kunt u hier vinden.. [tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 22 november 2016