Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

Giel de Winter

Voor de nieuwe docuserie, Linda’s Mannen, heeft Linda Hakeboom het afgelopen jaar vier succesvolle mannen intensief gevolgd. Allemaal staan ze al op jonge leeftijd aan de top en zijn vastbesloten daar te blijven. In deze docuserie wordt getoond hoe Linda probeert grip te krijgen op hun leven achter de schermen. Linda filmt bijna alles zelf om zo dichtbij mogelijk te komen. Dit laat uiteindelijk een kant van hen zien die nog niet eerder te zien was.

StukTV

Giel de Winter is 26 jaar oud en bekend van het populaire Youtube kanaal StukTV. Op dit moment wordt hij gezien als de absolute keizer van het internet. In een paar jaar is zijn leven veranderd. Hij heeft nu het grootste Youtube kanaal van Nederland met meer dan een miljoen abonnees. Soms worden afleveringen door meer dan 3 miljoen kijkers bekeken. Hij wordt gezien als het boegbeeld van een nieuwe generatie. De generatie die alleen maar doet waar ze zelf zin in heeft. Een enorme vrijheid. In deze aflevering is te zien hoe Giel is omgegaan met het feit dat hij van de ene op de andere dag een grote YouTube-held is geworden. En hoe gaat hij om met de druk om dit succes te bouden?

Deze documentaire van ---- werd oorspronkelijk uitgezonden op 20-12-2016. Meer Documentaires van ---- kunt u hier vinden.. [tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 23 december 2016