Wij Jagen

Wij Jagen is een documentaire over de jacht. Bjorn vertelt het verhaal over zijn groep jager, ongeschreven regels, ervaringen, vriendschappen en rivalen. De documentaire bestaat volledig uit slow motion beelden die de kijker ieder moment van de jacht intens laten beleven. Daarnaast zal de uniek geschreven muziekcompositie de kijker meeslepen in de emoties van het beeld. De teaser (hier beneden te bekijken) ziet er in elk geval super uit, prachtig geschoten beelden en een even zo mooie montage! Het belooft in elk geval wel wat.De drie filmmakers werken momenteel in samenwerking met netwerkplatform Suitcase Cinema nog aan de documentaire, maar om de film af te maken is er nog enige financiële steun nodig. Jagend Nederland en documentaire liefhebbers worden dan ook opgeroepen om de documentaire te steunen, dit kan op de website www.wijjagen.nl. Voor meer updates over de documentaire kan je ook terecht op de Facebookpagina van Wij jagen.

Tegenprestatie

Net zoals bij soortgelijke “kickstart’ projecten is er ook een tegenprestatie voor financiële steun, zie de afbeelding voor een overzicht hiervan.

Teaser Youtube Versie

 • Gatver!

 • Ton van de Goor

  Ik ook. Prachtig.

 • Mosq

  laatste stuiptrekking van een elitaire “sport”. afschaffen die handel, vandaag nog.

 • waidmannsheil

  @ mosq. misschien moet jij jezelf doden. in deze gemaakte volgebouwde wereld moeten wij voor de dieren om ons heen ‘zorgen’. maar daar snap jij achter je pctje niks van..

 • waidmannsdank

  Jagen is meer dan de trekker overhalen om wild in stand te houden. Maar mensen die vingertjes wijzen en heel hard roepen dat iets slecht is zijn vaak ook de mensen die eigenlijk heel weinig kennis over dat onderwerp hebben. En dat jagen een elitaire “sport” zou zijn, is wellicht van toepassing op koningshuizen, maar hier in Nederland zijn het gewone mensen als jij en ik die voor een natuurgebied zorgen, dat geweer is slechts bijzaak en die kogel die eruit komt al helemaal.

  Educate yourself before judging somebody else!

  Veel plezier met shoppen in de supermarkt waar alles lekker veilig kant en klaar op je wacht vol bestrijdingsmiddelen, hormonen, e-nummers en een overdaad aan suiker!