Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Ze kiezen er toch zelf voor

Prostitutie vrije keuze of niet? Journaliste Jojanneke van den Berge neemt je mee in de schimmige wereld van de seksindustrie. Ze stelt zichzelf de vraag of de vrouwen vrijwillig kiezen voor een leven in de prostitutie of dat er sprake is van dwang. In deze tweede aflevering komt Wendy aan het woord. Zij heeft seks gehad met ongeveer 66.000 mannen onder dwang. Zij en haar familie werden ernstig bedreigd. Jojanneke bezoekt de tippelzone waar veel vrouwen voor een schamele vergoeding mannen bevredigen in auto’s.

De gedachtes van een loverboy

Om te kunnen weten hoe loverboys meisjes ronselen gaat de journaliste het gesprek met hen aan. Niet alleen mannen kunnen een pooier zijn, maar ook vrouwen. Een lovergirl vertelt hoe zij te werk gaat. Mama Diana is haar vijftienjarige dochter kwijt geraakt aan loverboys. Zij is onlangs weggelopen uit een jeugdzorg-instelling en is vermoedelijk weer aan het werk in de sekswereld.

Deze documentaire van EO werd oorspronkelijk uitgezonden op 30-06-2016. Meer Documentaires van EO kunt u hier vinden.. [tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 24 november 2016