Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)

UNORTHADOX

Anouk en vriendje Unorthodox de rapper. De meeste mensen zal niet direct een lichtje gaan branden bij het horen van de naam Unorthodox. Maar als we hierbij de naam van rockbitch Anouk noemen wordt het waarschijnlijk een stuk duidelijker. Rapper Unorthodox wordt in deze docu gevolgd door filmer Danny Stolker, die toevallig zeer goed bevriend is met de rapper. In de periode dat Danny Unorthodox volgt treedt hij vaak op en krijgt hij een kindje met Anouk.

Breuk tussen de twee overheerst

Unorthadox is intussen de ex vriend van Anouk en we zien in de film hoe dit gebeurt. De film is vooral gefocust op het uitbrengen van het nieuwe Album van de rapper. Maar er komen interessante zaken zoals vreemdgaan aan het licht, en Anouk die daar niet al te relaxt op reageert. We zien Anouk overigens niet in beeld maar kunnen wel duidelijk haar aanwezigheid voelen. Onbedoeld is deze documentaire geworden tot het verhaal over de breuk tussen de twee artiesten.

Deze documentaire van BNN werd oorspronkelijk uitgezonden op 09-04-2011. Meer Documentaires van BNN kunt u hier vinden.. [tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 03 november 2016