Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/5 (7 votes cast)

The Visit: An Alien Encounter

Een gebeurtenis die (nog) nooit heeft plaatsgevonden: onze eerste ontmoeting met aliens. Het lijkt een verzinsel uit een science fiction-film, maar het is realiteit. De Verenigde Naties, NASA en de International Space University (ISU) hebben scenario’s klaarliggen waarin precies beschreven staat hoe te handelen bij ons allereerste contact met buitenaards leven.

De vraag is niet of, maar wanneer het gaat gebeuren. Het bureau voor Outer Space Affairs van de VN heeft een drill-oefening georganiseerd om te kijken hoe we hier mee om moeten gaan. In de documentaire The Visit: An Alien Encounte van Michael Madsen wordt er een ijzingwekkend geloofwaardig scenario geschetst van wat er allemaal bij zo’n ontmoeting komt kijken, zowel sociaal, psychologisch maar ook juridisch

Deze documentaire van 2Doc werd oorspronkelijk uitgezonden op 05-01-2016. Meer Documentaires van 2Doc kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Trailer]

[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 11 januari 2016
  • Remco

    Pffff. Intens hoor! Wel zeer interessant. Veel van de ideeen die voorbij komen kunnen ook bij andere actuele problemen/uitdagingen toegepast worden.