Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (19 votes cast)

The Amazing Agency

Feestjes opleuken met een ‘cool factor’. Vooral authentiek zijn en dat durven uit te stralen. Daar ligt de succesfactor van The Amazing Agency. Ondernemer Robbie Baauw is nog jong maar weet wat feestjes en evenementen nodig hebben om ‘cool’ te zijn. Hij begon met het gratis aanbieden van diensten zoals het aanwezig zijn op feesten, dansen zoals je wilt en plaatjes draaien. Hier mee werd een evenement vanaf het begin al meteen hip en leuk. En het publiek veerde op en deed mee. Nu is niets meer gratis, maar kan je de karakters boeken om jouw feestje op te leuken.

Authenticiteit met een spiegel, of studentikoos brallen
Omdat The Amazing Agency uniek is in zijn soort viel het al snel op in het Amsterdamse uitgaansleven, wat voor filmmakers Anna van ’t Hek en Alette van Zwieten reden genoeg was om er een documentaire over te maken. Zij volgen de acties, dromen en ideeën van Robbie naar verschillende evenementen. De ‘werknemers’ die op feestjes verschijnen zijn vooral jong en bruisen van de energie. Authenticiteit met een spiegel, of gewoon studentikoos brallen? Ontdek het zelf in deze bijzondere film vol artistieke verassingen.

Deze documentaire van 2Doc werd oorspronkelijk uitgezonden op 26-04-2015. Meer Documentaires van 2Doc kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 07 oktober 2016
  • je moeder

    leuk zo’n documentaire die niet lijkt te bestaan