Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Tegenlicht: Agenda 2013

2013 moet het jaar van de grote verandering worden, het jaar van de nieuwe gedachten en vergezichten. In Agenda 2013 geven grote, nieuwe denkers en doeners hun visie op de toekomst. Ook wordt er meteen een beeld gegeven van wat we in de komende Tegenlicht documentaires kunnen gaan zien.

Vaste gast is de Amerikaanse superinvesteerder Jim Rogers, die zijn licht zal laten schijnen over de directe gevolgen van de eurocrisis op economisch en politiek terrein. Ook zien we de Braziliaan Ricardo Semler die op zijn 24ste het klassieke hiërarchische familiebedrijf van zijn vader overnam. Op basis van zijn revolutionaire ideeën over democratische bedrijfsvoering transformeerde hij het bedrijf radicaal en bouwde het uit tot een succesvol zakenimperium. Volgens Semler is het tijdperk van macht en controle definitief voorbij en gaat het in de toekomst om het kapitaliseren van de zachte waarden: liefde, vertrouwen en openheid. In Brazilië werkt hij aan de stad van de 21ste eeuw: een ideale samenleving waarin duurzaamheid, innovatie en democratie centraal staan.

Deze documentaire van Tegenlicht werd oorspronkelijk uitgezonden op 21-01-2013. Meer Documentaires van Tegenlicht kunt u hier vinden.


[tab:Docu]

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

[tab:Trailer]       
Geen trailer beschikbaar

[tab:END]

Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 24 januari 2013