Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (22 votes cast)

Rotterdam Terror Corps: No Happy Shit

Rotterdam Terror Corps (RTC) stond in de jaren negentig aan de wieg van de Nederlandse hardcorescene. De documentaire geeft een kijkje in de keuken van een formatie die al meer dan twintig jaar meedraait in de hardcorescene en nog steeds succes heeft met het vaste recept van keihard beuken, naakte vrouwen, vuur en explosies!

Rotterdam Terror Corps bestaat uit dj en oprichter George Ruseler (DJ Distortion), RTSier, mc Metalz en danseres Nathalie van der Wilk (Bitch 69). Ze zijn actief sinds 1993. Het concept: een show met één dj, één of meerdere mc’s en een aantal danseressen die, volledig naakt, wild in het rond dansen en vuur spugen.

Het geheim zit hem volgens de leden van Rotterdam Terror Corps dan ook in de combinatie van plezier en hard werken. In de documentaire zien we terug hoe RTC al ruim twintig jaar met een enorme dosis motivatie de wereld rond toert. “Onze neuzen staan dezelfde kant op en we hebben altijd schijt aan de gevestigde orde. Het gaat om de beleving. Al staat er drie man in de zaal, we geven altijd tweehonderd procent.”


[tab:Docu]

[tab:Mirror]
[tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]


Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 02 november 2015
  • GABBERHELDEN

    Rotterdam Terror Corps: No Happy Shit

    Super! Graag meer van dit soort docu’s. Het is echt Nederlandse cultuur dit.