Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Onder De Radar: Speciale Eenheden in Actie Afl.3

Hoe gaat het eraan toe binnen een arrestatieteam? In de nieuwe zesdelige documentaireserie Onder de radar: Speciale Eenheden van Jessica Villerius, bekend van de documentaires ‘Code Rood’ en ‘vel over probleem’, zie je alles wat er bij de Dienst Speciale Interventies komt kijken.

Niet eerder kregen filmmakers exclusieve toegang tot de Dienst Speciale Interventies (DSI). deze anti-terreur eenheid bestaat uit de arrestatieteams en anti-terreurteams van de politie en defensie. Dit laatste maakt Nederland ook uniek in de wereld, want nergens anders ter wereld werken defensie en de politie op deze wijze samen als het aankomt op terreurbestrijding en grof geweld.

In de derde aflevering van Onder de radar: Speciale Eenheden in Actie zien we hoe de de zwaar getrainde honden als Tygo behoren tot de geheime wapens van het Nederlandse arrestatieteam. Jessica Villerius maakt op gevoelige wijze kennis de bijtgrage Tygo. Deze hond wordt ingezet om verdachten uit te schakelen.


Deze documentaire van ---- werd oorspronkelijk uitgezonden op 27-04-2016. Meer Documentaires van ---- kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 27 april 2016