Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

Onder De Radar: Speciale Eenheden in Actie Afl.2

Hoe gaat het eraan toe binnen een arrestatieteam? In de nieuwe zesdelige documentaireserie Onder de radar: Speciale Eenheden van Jessica Villerius, bekend van de documentaires ‘Code Rood’ en ‘vel over probleem’, zie je alles wat er bij de Dienst Speciale Interventies komt kijken.

Niet eerder kregen filmmakers exclusieve toegang tot de Dienst Speciale Interventies (DSI). deze anti-terreur eenheid bestaat uit de arrestatieteams en anti-terreurteams van de politie en defensie. Dit laatste maakt Nederland ook uniek in de wereld, want nergens anders ter wereld werken defensie en de politie op deze wijze samen als het aankomt op terreurbestrijding en grof geweld.

In de tweede aflevering van Onder de radar: Speciale Eenheden in Actie zien we hoe de Dienst Speciale interventies explosieven gebruikt om binnen een paar seconden bij vuurwapengevaarlijke verdachten binnen te staan. Jessica Villerius leert explosieven maken en ziet hoe deze bij nachtelijke acties worden gebruikt om binnen een paar seconden bij vuurwapengevaarlijke verdachten binnen te staan.


Deze documentaire van Onder De Radar: Speciale Eenheden in Actie werd oorspronkelijk uitgezonden op 20-04-2016. Meer Documentaires van Onder De Radar: Speciale Eenheden in Actie kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 20 april 2016
 • Thijs

  Ik vraag me af waarom ze bij sommige aanhoudingen een keukentrappetje bij zich hebben ?

 • Thijs

  Ik vraag me af waarom ze bij sommige aanhoudingen een keukentrappetje bij zich hebben ?

 • ewr

  the weatherman muziek

 • ewr

  the weatherman muziek