Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (31 votes cast)

Paul

Sinds zijn 13e verslaafd. Drank en drugs zijn voor een Nederlander makkelijk verkrijgbaar. Ook voor jochies van 13 jaar, helaas. In deze aflevering van Spuiten en Slikken mag Tim Hofman de 30 jarige Paul met de camera volgen. Paul is namelijk verslaafd en zowel drank als drugs. En om zijn enige leven nog een kans te geven heeft hij geen keus en moet hij gaan afkicken.

Nog één keer helemaal los voordat het afkicken begint
Vlak voordat het proces van afkicken kan gaan plaatsvinden zien we waar en hoe erg Paul verslaafd is en wat het met hem doet. Paul neemt het de dag voordat hij bij de afkickkliniek aanklopt nog één keer helemaal van en gaat compleet los. Het is bijna een wonder dat hij nog leeft als je weet dat hij dit al 17 jaar volhoudt. Zijn lichaam – en geest – zijn dan ook volkomen uitgeput en toe aan redding Zou hem dat gaan lukken?


Deze documentaire van BNN werd oorspronkelijk uitgezonden op 15-06-2014. Meer Documentaires van BNN kunt u hier vinden..


[tab:Docu]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 21 oktober 2016
 • willem

  Het gekke is dat ik hem er ondanks al dat gif nog best gezond vindt uit zien. Zonde dat iemand die blijkbaar zo sterk is van lijf en leden zijn lichaam zo mishandelt.

 • Roman

  Deze documentaire van werd oorspronkelijk uitgezonden op 15-06-2014. Hoe zou het nu gaan met Paul?

 • Ajdin

  Ben zelf ook benieuwd hoe het nu met hem gaat, hopelijk gaat het hem goed.

 • Robbie

  Naar een kliniek omdat je een probleem hebt en als je dan dat probleem vertoont ben je niet welkom. Da’s gek.

 • John

  Mooie docu. Ik ben ook benieuwd hoe het nu met hem gaat!