Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (26 votes cast)

Ouwehoeren

Niemand kan ons beter inwijden in de intrigerende wereld van de betaalde liefde, dan de tweelingzussen Louise en Martine. Al ruim 50 jaar zijn zij bekende gezichten op de Amsterdamse wallen. Deze documentaire werd tijdens het IDFA2011 al geroemd en werd dan ook meteen aangekocht door verscheidene omroepen in Zweden, Belgie, Frankrijk, Amerika en Engeland.

De documentaire vertelt het verhaal van de eeneiige tweeling Martine Tineke en Louise Loes Fokkens (1942), twee dames op leeftijd die sinds de jaren 60 als prostituee werken op de Amsterdamse Wallen.De documentaire neemt de kijker mee langs plekken in Amsterdam waar de dames hun herinnering hebben liggen, en vertelt op die manier hun levensverhaal. Ook vertellen ze over onderdelen uit hun vakgebied die gewoonlijk achter de gesloten gordijnen van het vak verborgen blijft.

In niet Nederlandstalige landen is de documentaire bekend onder de titel Meet the fokkens.

Sorry, deze video was tot 14 juni te bekijken.


[yabp 1]
[yabp 2]
[tab:Docu]

Het is niet meer nodig om een probleem met deze documentaire te melden, hiervan is al een melding gemaakt. We zijn hard op zoek naar een vervanging.docu niet beschikbaarU kunt nog wel de trailer bekijken:

[tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 05 juni 2012
 • ziet er gezellig en leuk opgesteld

  groetjes oemer & carmelita

 • Chris

  Heerlijke docu . geweldig deze openhartige tweeling en hoe ze een kijkje laten nemen in hun leven

 • Ted

  Waar kan ik deze docu nog terugzien?! Dankje

 • jefre

  Jammer genoeg heb ik de doku niet gezien,maar heb op de lagere school 4 jr bij ze in de klas gezeten. Hele lieve rustige meisjes, Er moet iets gebeurd zijn dat ze zo geworden zijn.

 • Anoniem

  Waarom staat deze docu erop als je m niet kunt zien??

 • anoniem

  geweldige aardige en normale dames