Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Lellebelle

Ontdekkingsreis naar gevoel om te kunnen viool spelen opent erotische deuren. Deze film is vertoont op het Nederlands Film Festival en kreeg lovende recensies. Het onderwerp dat in de film wordt belicht is dan ook niet alledaags. Belle is namelijk een bijzonder getalenteerede jongedame die in eerste instantie alles op alles zet om het vioolspelen tot in perfectie te kunnen beheersen. Maar ze merkt dat ze naast techniek nog iets moet toevoegen om dat doel te bereiken. Gevoel. En dat vind ze in erotiek.

Seks blijkt heel belangrijk in Belle’s leven

Belle komt er tijdens een auditie voor het conservatorium achter dat zij een bijzonder gevoelige oorlel heeft. Daar begint haar leren spelen met gevoel. Maar deze erotische ontdekkingsreis brengt haar op plekken waar ze nooit eerder van heeft durven dromen. Seks blijkt belangrijker in haar leven dan zij ooit heeft kunnen denken, en Belle verlegt daarom haar grenzen. Dit lijkt voor haar heel goed te gaan werken.

Deze documentaire van BNN werd oorspronkelijk uitgezonden op 08-08-2014. Meer Documentaires van BNN kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 13 augustus 2016