Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Jojanneke in de prostitutie

De vrouwen uit Silven. In deze laatste reeks gaat journaliste Jojanneke van den Berge naar Bulgarije. Uit de stad Silven komen veel vrouwen die op dit moment in de Nederlandse prostitutie werken. Gelokt met loze verhalen denken zij hier een mooie toekomst op te kunnen bouwen en met geld hun familie in het land van herkomst te kunnen onderhouden. Niets is minder waar. Eenmaal in Nederland worden zij gedwongen om in de prostitutie te werken en het verdiende geld dienen zij af te dragen.

Het beloofde land

Armoede is veelal het motief dat deze dames zich laten overhalen door pooiers. Een ex-pooier vertelt hoe hij te werk ging en hoe hij vrouwen meerdere malen doorverkocht in heel Europa. Hoe vrijwillig is prostitutie eigenlijk als je geen toekomstperspectief hebt en vervolgens ook nog eens alles van je wordt afgenomen? En hoe stop je mensenhandel? Jojanneke gaat op zoek naar de antwoorden.

Deze documentaire van EO werd oorspronkelijk uitgezonden op 14-07-2016. Meer Documentaires van EO kunt u hier vinden.. [tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 30 november 2016