Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Guns ‘N Roses – Destructive Appetite

De documentaire Guns ‘N Roses – Destructive Appetite bevat meer dan 80 minuten beeldmateriaal met Axl Rose, Slash en vele andere leden, waarvan ook nog eens veel nooit eerder is uitgegeven of is getoond aan het publiek.

De interviews in de documentaire laten hun beruchte houding zien die Guns and Roses maakte tot een van de grootste rock bands uit de jaren 80 en begin jaren 90. Guns ‘N Roses verkocht meer dan 90 miljoen albums en hun debuutalbum uit 1987 ‘Appetite for Destruction’, verkocht meer dan 26 miljoen exemplaren wereldwijd.

De documentaire komt officieel uit 2007, maar gezien het veelal beeldmateriaal bevat wat toentertijd niet is gebruikt en dus niet afgemonteerd is komt dit niet ten goede aan de de beeld en geluidskwaliteit. Al met al een redelijke documentaire voor de fans, maar persoonlijk is het mij te veel gepraat en te weinig muziek.


[tab:Docu]

Let op: Als je een 'Ad Blocker' aan hebt staan dan is de kans groot dat deze documentaire niet zal beginnen met afspelen of dat hij alleen de reclame voorafgaande aan de documentaire laat zien. Er zijn twee opties om dit op te lossen, of je zet je ad blocker uit of je koopt de documentaire ouderwets op dvd 😉
[tab:Trailer]

Geen trailer beschikbaar

[tab:END]


Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 27 mei 2014
  • Daniel Claeys

    nederlandse site maar de documentaries geen nederlandse ondertitels