Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)


De enige echte Saul Goodman

Vice vond vorig jaar op het platteland de ‘echte’ Walter White uit Breaking Bad. Een leraar die crystal meth was gaan maken net als Brian Cranston in de serie. Deze Walter White zat in de gevangenis en had best de hulp kunnen gebruiken van Saul Goodman, de advocaat uit Breaking Bad die iedere crimineel vrij weet te krijgen. Maar bestaat er een echte Saul Goodman?

Na het vinden van de drugsproducerende leraar gingen de journalisten daarom op zoek naar een evenknie van de gladde advocaat. Dat bleek niet eens zo moeilijk. Howard Greenberg heet hij. Hij werkt in Brooklyn en als je in de nesten zit, haalt hij je eruit. Omdat hij er van geniet, zo vertelt Greenberg in de documentaire ‘The Real Saul Goodman from Breaking Bad and Better Call Saul?’ “It’s like witchcraft.” En omdat hij het belangrijk vindt. Want een crimineel is nog lang niet zo gevaarlijk als de hele overheid bij elkaar.

Journaliste Kim Taylor Bennett gaat een paar dagen met hem op stap, spreekt met zijn collega’s en mensen die hij uit de gevangenis hield. Ondertussen vertelt Greenberg in deze documentaire hoe hij een zaak aanpakt. En dat, is erg bijzonder.


[tab:Docu]

[tab:Mirror]

[tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]


Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 19 maart 2016