Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

De Verenigde Staten van Eva

De echte Amerikaan bestaat niet. In De verenigde Staten van Eva probeert Eva Jinek toch de ware identiteit van de inwoner van de Verenigde Staten te vinden. Geen makkelijke opgave, want het land is groot en daardoor moet Eva veel in de auto zitten, rijdend van tankstation naar tankstation, om in de tijd die daar tussen zit met locals te praten. De verenigde Staten van Eva laat ons een Amerika zien waar vooral het bezitten van vuurwapens heel belangrijk lijkt te zijn, bijna net zo beduidend als dat god voor hen is.

Diepgewortelde vaderlandsliefde
Het blijft niet bij een simpel pistool. Machine geweren waar onze jongens in het leger niet eens mee rond mogen lopen hangen gewoon in winkels en bij Amerikanen in de huiskamer. De verenigde Staten van Eva geeft een interessante kijk op het leven van de Amerikaan die niet in een grote stad als Los Angeles of New York woont, maar toont ons mensen die ongekende diepgewortelde vaderlandsliefde bezitten.


Deze documentaire van De Verenigde Staten van Eva werd oorspronkelijk uitgezonden op 25-08-2016. Meer Documentaires van De Verenigde Staten van Eva kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 21 september 2016