Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

De OK-vrouw Halina Reijn

In de De OK-vrouw neemt Halina Reijn de kijker mee op reis, waar zij inzage geeft in haar worsteling van het geen kinderen hebben. De OK-vrouw Halina Reijn is een documentaire, gemaakt door Gülsah Dogan. Zij volgde Halina in haar dagelijkse leven. We zien hoe Halina op meerdere fronten bijna continue wordt geconfronteerd in het ongewild kinderloos (OK) zijn. In de docu komen vragen voorbij zoals, of het kinderloos zijn wel of geen gemis is voor een vrouw, en of het leven van Halina incompleet is zonder kinderen en een partner, die de vader van het gemiste kind zou moeten zijn.

De OK-vrouw Halina Reijn en haar bewuste keuzes
We zien en horen onder meer een relatietherapeut die beweert dat een vrouw die geen kinderen heeft de intieme aspecten van het leven zou missen. In de De OK-vrouw Halina Reijn krijgen we inzicht in de keuzes die Halina in het leven maakt en de consequenties die daar op volgen. De OK-vrouw Halina Reijn is een interessante docu als je geïnteresseerd bent in het leven van Halina en in de beweegreden van carrière tijgers die bewuste keuzes maken, maar later tot de conclusie komen dat ze mogelijk iets gemist hebben.


Deze documentaire van Vara werd oorspronkelijk uitgezonden op 16-05-2016. Meer Documentaires van Vara kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 05 september 2016