Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dark Net Crush

Dark Net is een docuserie gemaakt door tech en media bedrijf Vocativ. De serie bevat 8 afleveringen van ongeveer een half uur. De documentaire serie belicht de duistere uithoeken van het internet, het zogenaamde Deep Web. Dit zijn de plekken waar mensen naar toe gaan om hun behoeftes te bevredigen die liever niet bij het grote publiek bekend mag zijn. Naast dat belicht de serie ook de techniek die het Deep Web juist mogelijk maakt en ongemerkt steeds meer onderdeel wordt van het gewone leven. In elke aflevering worden drie verschillende provocerende verhalen getoond.

De documentaire aflevering “Crush” gaat in op een wraak-porno verhaal, een Japanese vrijgezel met een virtuele vriendin. Het derde verhaal gaat over een master-slave paar dat ver van elkaar vandaan woont en met elkaar in contact blijft via tracking technologie.

De filmmaker vraagt zich af of de nieuwe mogelijkheden die de techniek met zich meebrengt binnen seksuele en fysieke relaties wel zo goed is voor de menselijke interactie in de toekomst.


Deze documentaire van BNN werd oorspronkelijk uitgezonden op 30-03-2016. Meer Documentaires van BNN kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Geen ondertiteling]

[tab:Trailer]
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 26 augustus 2016