Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)

Brandpunt Reporter Special: MH17- Reconstructie van een ramp

Bijna een jaar geleden (17 juli 2014) werd een toestel van Malaysia Airlines neergeschoten boven Oekraïne. Hierbij kwamen 298 mensen om, waaronder 196 Nederlanders. Nu een jaar later is nog steeds niet 100% duidelijk wat er precies gebeurde en doen nog steeds diverse complottheorieën de ronde. In deze extra lange documentaire van Brandpunt Reporter wordt nauwgezet gereconstrueerd wat er in de eerste 150 uur na de ramp met het vliegtuig MH17 gebeurde.

Brandpunt Reporter neemt de kijker in deze documentaire mee van Den Haag, via Kiev, naar Kuala Lumpur, spreekt met hoofdrolspelers en ontdekt nieuwe feiten. In de documentaire komen een reeks van betrokkenen aan het woord, waaronder de weduwe van de gezagvoerder, de toenmalige vice-premier van Oekraïne, een Nederlandse politieman die naar het rampgebied afreisde en ooggetuigen ter plaatse.


Deze documentaire van Brandpunt Reporter werd oorspronkelijk uitgezonden op 30-06-2015. Meer Documentaires van Brandpunt Reporter kunt u hier vinden..


[tab:Docu] [tab:Mirror 1] [tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR
[tab:END]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 12 juli 2015
  • Roman M

    Omdat de illuminatie gek is op het getal 7 dacht ik even, hey.. een boeing 777, MH17 stort op de 17e van de 7e maand en later hadden ze bijnaa 777 in het telefoon nummer laten zetten. En dan denk ik…tsjaa, alu hoedje af…