Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (9 votes cast)

Before the Flood

Klimaatverandering en de uitkomst. De veelbesproken documentaire, die niet voor niets recht voor de Amerikaanse verkiezingen wordt uitgezonden, laat zien wat de desastreuze gevolgen van de opwarming van de aarde zijn. Leonardo DiCaprio, al jarenlang begaan met het milieu, besloot na de opnames van de film The Revenant dat het tijd werd om de veranderende natuur aan een groter publiek te tonen. Tijdens de opnames moest hij continue op zoek naar een andere filmlocatie, doordat er te weinig sneeuw lag.

Klimaatdocumentaire en de zoektocht naar antwoorden

Deze film is gemaakt in opdracht van National Geographic in samenwerking met Fisher Stevens. DiCaprio wordt drie jaar lang gevolgd, terwijl hij alle uithoeken van de wereld bezoekt, om de gevolgen van klimaatverandering te laten zien. Hij zoekt tijdens zijn reis naar antwoorden over hoe we kunnen voorkomen dat we de wereld vernietigen en gaat de dialoog aan met wetenschappers, activisten en bekende wereldleiders.

[tab:Docu]

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 01 november 2016
 • Maria Bakker

  pfffffff hoevaak en hoeveel moet ik insigne en.. voor ik m kan zien ???

  • Documentairenet

   De film was tot en met 6 november gratis te zien op National Geographic. We hebben de mirrors aangepast waarop de film nog steeds te zien is.

  • documentairenet

   De film was tot en met 6 november gratis te zien op National Geographic.