Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.2/5 (14 votes cast)

Amy Winehouse – Revving @ 4500 RPM´s & Justified: Unauthorized

In deze documentaire zie je Amy Winehouse zoals ze werkelijk is en was, en waarom ze constant op zoek bleef naar zichzelf. In 2003 debuteerde Amy met haar album ‘Frank ‘ waar ze wereldwijd lovende kritiek op ontving. Ze werd gezien als de soulvolle opvolger van zangeressen als Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughn and Dina Washington.

Ze was de eerste Britse die vijf Grammy Awards won. Winehouse overleed op 27-jarige leeftijd op 23 juli 2011, waardoor Winehouse wordt gezien als één van de leden van Club 27. De documentaire zelf is in 2009 geproduceerd, een aantal jaar dus voor dat Amy te overlijden kwam. Deze documentaire gaat dan ook meer in op de op het verhaal van succes en verval van Amy Winehouse.


[tab:Docu]
Let op: Als je een 'Ad Blocker' aan hebt staan dan is de kans groot dat deze documentaire niet zal beginnen met afspelen of dat hij alleen de reclame voorafgaande aan de documentaire laat zien.
[tab:Trailer]
GEEN TRAILER BESCHIKBAAR

In this documentary, you will find out who Amy Winehouse truly is and was, and why she is still searching for herself. In 2003, Amy Winehouse debuted her first album, “Frank.” When she first burst onto the scene, she was considered to be as…

[tab:END]


Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 18 juli 2014