Onze waardering
Uw waardering
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
  • Release Date:

A year with Armin van Buuren

A year with Armin van Buuren geeft de kijkers een unieke blik in het leven van deze Nederlandse succesvolle DJ. Hij laat zijn ouderlijke huis zien waar het allemaal begon met een eigen thuisstudio. Ook zie je hem in privéjets  en ver weg van huis in eenzame hotelkamers. De documentaire registreert een belangrijke en bepalende periode in Armin’s leven. Hij deelt zijn grote passie voor muziek en onthult zijn perfectionisme. We zien Armin’s persoonlijke leven en krijgen te zien hoe hij door 100.000 fans wordt verwelkomd onder luid gejuich.

Armin van Buuren is een doodgewone man met een buitengewoon leven. Hij is een wereldberoemde superster en leeft een leven van velen slechts van kunnen dromen. Armin is een geboren perfectionist met een uitzonderlijke passie voor zijn werk als DJ. Hij werkt keihard om aan de top te blijven en je ziet hem omgaan met de dagelijkse druk die hierbij komt kijken. ‘A year in the life of Armin van Buuren’ geeft je een persoonlijke kijk op de man achter de wereldberoemde DJ. Hij liet zichzelf een jaar lang volgen door de camera’s. Een rumoerige tijd en een erg speciaal jaar voor Armin. Je ziet hem grote plannen maken en de komst van zijn eerste kindje afwachten.

Armin de DJ

Fans schreeuwen zijn naam uit en overal waar hij komt flitsen er camera’s. Armin van Buuren is altijd onderweg naar clubs en brengt veel zijn dagen reizend door. Met zijn muziek brengt hij fans in extase en hij mag zichzelf vijfvoudig winnaar van de DJ Mag Top 100 noemen. Armin is ook het meesterbrein achter één van de langstlopende radioshows, A State of Trance wordt al tientallen jaren uitgezonden en nog steeds met succes. De show is nog altijd goed voor vele luisteraars en niet van de radio weg te denken. Talloze samenwerkingen zijn een groot succes geworden met de muziek van Armin eronder. Hij heeft onder meer samengewerkt met Kensington, Sophie Ellis-Bextor, Ferry Corsten en Christian Burns.  Zijn ster blijft rijzende en niks is hem komen aanwaaien. Armin van Buuren is een van de hardwerkendste en meeste bekende DJ ter wereld.

Persoonlijk leven

Armin is getrouwd met zijn grote liefde Erika, zij brengt de DJ rust en regelmaat zowel in zijn privé leven als op werkgebied. In het jaar waarin Armin gevolgd wordt is Erika in verwachting van hun eerste kindje, een dochter die ze de naam Fenna zullen geven. Armin is een erg loyale vriend maar veel privé tijd heeft hij niet waardoor contacten onderhouden er snel bij in schiet. In de documentaire zie je veelvuldig Armin aan het woord en deelt hij zijn gedachtes over zijn leven, zijn werk en zijn passies. Je krijgt echt een persoonlijke glimp van Armin van Buuren de DJ maar ook Armin de partner, vriend en gewone man.

Meld een probleem met deze documentaire

Geplaatst door Jacques on 30 juni 2017